Szolgáltatások

Értékesítés

Ajtók, ablakok, garázskapuk, redőnyök, szúnyoghálók széleskörű választékát kínáljuk kedves ügyfeleink részére.

Bemutatótermünk az értékesítési tevékenység mellett személyre szabott szaktanácsadással áll az érdeklődők rendelkezésére.

Házhozszállítás

Az Ön igényeinek megfelelően legyártott termékeket előre egyeztetett időpontban házhoz szállítjuk.

A szállítás mindig pontosan, a megbeszélt határidőre történik.

Beépítés

A megrendelt nyílászárók beépítését is vállaljuk, szükség esetén bontási és helyreállítási munkák elvégzésével.

A helyszíni szerelést végző munkatársaink felkészültsége és több éves szakmai tapasztalata garantálja a színvonalas kivitelezést.

Raktározás

A megrendelt termékeket a legyártás után raktárunkba szállítjuk, hogy Önnek a beépítésig ne legyen gondja a tárolásra.

Az ideiglenes raktározás szolgáltatásunkat minden nálunk rendelt termék esetén térítésmentesen biztosítjuk.

Szerviz

Vállaljuk a beépített nyílászárókkal kapcsolatos karbantartási munkákat garanciaidőn belül, valamint azon túl is.

Prémium szolgáltatásunk keretében Ön most évente átvizsgáltathatja nyílászáróit.

Egyéni időpontok

Nyilván Ön sem szeret várakozni vásárlás közben.

Hívjon minket, foglaljon időpontot, így a megbeszélés során kizárólag az Ön rendelkezésére állunk.

Partneri kapcsolatok

A több, mint 10 éves munkánk alatt több kivitelező céggel is kapcsolatban állunk, akikkel folyamatosan együtt dolgozunk, lakóparkok és társasházak építésében is. Külső nyílászáróinkkal, redőnyeinkkel, garázskapuinkkal, beltéri ajtóinkkal tesszük tökéletes otthonná az új tulajdonosok számára.

A munkánk során nagyon jó kapcsolatot ápolunk volt ügyfeleinkkel és így ők is folyamatos munkat biztosítanak nekünk azzal, hogy ajánlanak minket, rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek.

Ezt ezúton is szeretnénk nekik megköszönni!

A Folyamat

1

Igényfelmérés és szaktanácsadás

Miután felvette velünk a kapcsolatot, együtt felmérjük és kiválasztjuk az Ön igényeihez mérten a legmegfelelőbb megoldást. Ezen a ponton javasolni szoktunk egy személyes találkozót bemutatótermünkben, hiszen sokkal könnyebb meghozni a megfelelő döntést, ha “élőben” is látja a lehetőségeket. A kiválasztás után tudunk adni egy előzetes árajánlatot.

2

Helyszíni felmérés

A megfelelő termékek kiválasztása után, egy megbeszélt időpontban kollégáink a helyszínen pontosan felmérik az anyag és munkaszükségleteket, amire a gyártás miatt lesz szükség. Amennyiben szükséges pontosítjuk, majd véglegesítjük az árajánlatot.

3

Megrendelés és gyártás

Amennyiben megfelelőnek találja az ajánlatot, a megrendeléssel elindul a termék legyártása. Mivel a termék az Ön egyéni igényeire szabott, ezen a ponton esedékes egy 50%-os foglaló összeg átadása, amely a gyártás költségeinek egy részét fedezi. Ezután módosítani már csak extra költségek mellett tudunk. Mivel kizárólag a legjobb beszállítókkal tartjuk a kapcsolatot, ezért a minőségre garanciát vállalunk.

4

Kiszállítás és beépítés

Amint elkészült a termék, egy előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk és beépítjük azt. Szükség esetén a beépítéshez kapcsolódó bontási és helyreállítási munkákat is elvégezzük, valamint gondoskodunk a bontás során keletkezett hulladék elszállításáról is. Mindig törekszünk rá, hogy a helyszínt tisztán és rendezetten hagyjuk el.

5

Karbantartás

Akár egy autó esetében, a nyílászáróknál is szükség van időszakos karbantartásra, finomhangolásra, hogy Ön hosszútávon élvezhesse lakásának kényelmét. Vállaljuk garanciaidőn belül és azon túl is nyílászáróinak átvizsgálását és beállítását.