Padló és falburkolatok

Laminált padlók

Véget ért a művi hatású laminált padlók kora!

 

A Meister laminált padlók, köszönhetően az egyre jobb nyomtatási technológiáknak, a megszólalásig hasonlítanak a valódi faparkettákhoz.
Ön választhat matt, fényes, fűrészelt hatású laminált padlót, vagy akár olyat is, mely pontosan visszaadja a fa erezetét, pórusait is.
Töltse le katalógusunkat, vagy győződjön meg róla személyesen bemutatótermünkben!

Falpanelek

3 Dimenziós falpanel

 

A falburkoló panelek között talán a legizgalmasabb és legkülönlegesebb modell az SP 300-as, mellyel igazán egyedi megjelenést érhet el.

A dupla nút, melynek segítségével a falpaneleket kétféle magassági pozícióba állíthatja, illetve a három különböző falpanel szélesség teszi lehetővé, hogy azokat nemcsak síkban, de egymáshoz képest eltolva vagy akár egymástól különböző távolságokra is összeszerelheti, így érve el a háromdimenziós hatást.

A három dimenziós falpanel felrakási módja többféle is lehet, így különböző hatásokat érhet el vele. Választhat a zsindelyes, a soronként emelt, vagy a csúsztatott falburkoló panel kivitelezés közül.

Mivel a falpanelek nem ragasztással, hanem szerelőkarmokkal rögzíthetőek, így azok bármikor újrarendezhetőek, áthelyezhetőek egy másik falra, vagy akár a következő lakásba is!

Katalógusok

Letölthető katalógusainkat az Adobe Reader program segítségével tekintheti meg, melyet

innen szerezhet be

Aluhaus 1.7 MB

Aluhaus Nyílászárók

Kilincs katalógus 5.4 MB

Kilincs katalógus

RábaAblak bejárati ajtók 2.5 MB

RábaAblak bejárati ajtók

RábaAblak katalógus 5.5 MB

RábaAblak katalógus

S-line Műanyag ajtók 3.9 MB

S-line műanyag ajtók

Lebo beltéri ajtók 15.5 MB

Lebo beltéri ajtók (DE)

Lebo beltéri ajtók 6.1 MB

Ajtó panelek